Tidsregistrering

Det lyder måske banalt — men det er her magien starter — med din unikke tidsregistrering, som er forudsætningen for, at du bliver betalt for din kreativitet og indsats

Overblik

Med dette overblik kan du nemt oprette en dagseddel, se tidligere dagsedler og dit ferieregnskab.

Og skulle du fuldstændig uventet være bagud (😉) med en eller flere dagsedler, så er der venlig reminder i toppen.

Tidsregistrering

Det starter og slutter med tidsregistreringen — det er vores mantra.

Du skaber værdi for din kunde — det skal honoreres. Derfor er tidsregistreringer så vigtig. Uden dem styrer vi projekter i blinde og i værste fald går vi glip af indtjening på projekt og kunde.

Heldigvis er det nemt, at lave en dagseddel med dagens tid. Når du bliver øvet, så bruger du højest fem minutter pr. dag — længere tid behøver det ikke at tage.

Du kan tidsregistrere direkte på et aktivt projekt — eller med ét klik oprette en tidsregistrering via en opgave, som er uddelegeret til dig.

Vi anbefaler at al tid registreres i Structure — såvel ekstern som intern tid. Det giver en fantastisk indsigt i, hvad tiden bliver brugt på. Stol på os — du bliver vildt overrasket når du ser tallene i Structure.

Opgaveoverblik

I fanen “Mine opgaver” ser du alle åbne opgaver, som er blevet uddelegeret til dig.

Det vigtigste er naturligvis øverst — markeret med 🟢 hvis der er deadline i dag. Og er der glemte eller forsinkede opgaver, så er det vist med 🔴 og 🟡.

Hver opgavelinje giver dig mulighed for:

  • Se og rette detaljer på opgaven
  • Flytte dato
  • Åbn projektmappe på filserver
  • Gå til projektet
  • Og vigtigst af alt: oprette en tidsregistrering for opgaven med et enkelt klik

Kørselsregnskab

Hvis du kører ud til dine kunder, så kan du registrere de kørte kilometer.

Det tjener et par formål. For det første kan du få udbetalt kørselsgodtgørelse. Og dernæst indgår transporten som en del af økonomien på et projekt. Måske vil du fakturere kunden for dette — måske ikke. Det vigtigste er sådan set, at registreringen gør, at vi har et fuldt billede af udgifter på at udføre et projekt.

Materialeforbrug

Med materialeforbrug kan du nemt registrere forbrug, som alle har det til fælles, at forbruget tælles i antal og at der er en fast indkøbs- og salgspris på det leverede.

Det kan f.eks. være stock fotos, plug-ins (f.eks. Cookiebot) eller hosting.

Hvis du henter tre stock fotos fra jeres konto og uploader dem til kundens website, så skal kunden jo betale for dette. Derfor er registreringen vigtig. Heldigvis tager det få sekunder, at lave sådan en registrering.

Administration

Hvis du har administratorrollen i virksomheden, så findes der en række værktøjer i Structure, som kan hjælpe dig.

Måske har en kollega behov for, at få låst en dagseddel op og få rettet en fejlindtastning — det kan du klare i administrationsvinduet.

Og hvorfor er det egentligt, at vi låser dagsedler i Structure?Tid er penge = vi skal passe godt på vores tidsregistreringer.

  • Overblik over dagsedler (med filtrering på dato og navn)
  • Oplåse eller låse en dagseddel
  • Oprette en dagseddel på vegne af andre
  • Overblik over manglende dagsedler
  • Reminder via e-mail om manglende dagsedler

Få fuld kontrol og overblik over din virksomhed.
Med ét system.