Vores mission

…at udvikle software, som giver mening for medarbejdere, ledelse og forretningen.

Vi kender din hverdag og udfordringer

Med mere end 30 års kendskab og erfaring fra bureau-branchen, har vi designet Structure til netop dit univers.

Bevares, Structure er bestemt alsidigt og kan bruges af de fleste brancher — men vi er i hjertet centreret omkring den kreative branche. Dette fokus sætter os i stand til at forstå din aktuelle virkelighed og levere herefter. Og den dybe forretningsforståelse forkorter dialogen, når du ønsker ny funktionalitet i Structure.

Og fordi vi i årtier har haft vores daglige gang hos kreative virksomheder, så kender og forstår vi den særlige kultur, som er fremherskende. Det giver os en fordel i onboarding-processen — det er jo mennesker, som skal bruge Structure. Vi taler i øjenhøjde og med empati når vi underviser — for mennesker er jo forskellige.

Et levende stykke software

Vi udvikler på Structure hele tiden — ikke udvikling for udviklingens skyld — men med udgangspunkt i, at vi gerne vil løse behov i den virkelige verden.

Vores mangeårige branchekendskab og forretningsforståelse sætter os i stand til hurtigt at fange ønsker og behov. Det kan være i form af, at vi observerer en bestemt adfærd hos brugerne, når vi er på kundebesøg. Eller en bruger, som kommer med en idé til ny eller forbedret funktionalitet.

Så hold dig ikke tilbage — måske vil din idé finde vej til næste release.

Hvis du har behov, som falder uden for “den normale skive” i Structure — altså ønsker til funktionalitet, som ikke kan blive en del af standard-Structure, så fortvivl ikke. Vi kan sagtens hjælpe dig — og det på en måde, så din specialudvikling følger med ved næste opdatering.

Lettilgængelig support

Kender du situationen? Du har brug for hjælp og må sende en support-ticket til en virksomhed, som ofte er i en anden verdensdel. Det bliver sådan lidt “flaskepost”-agtigt, og det kan tage dage, før dit problem er løst.

Vi ønsker at give dig nærhed i hverdagen. Grib telefonen og ring til os eller send en e-mail. Du kan også skrive i et privat Slack-system, som vi ofte anvender i kommunikationen med vores kunder.

Og ønsker du hjælp, undervisning, sparring eller samtale om specialudvikling på din adresse, så kommer vi gerne forbi.

Fortrolighed og data

Vi sætter en ære i et fortroligt samarbejde.

Din Structure indeholder sensitive data, som kun du har adgang til. Derfor er det også helt centralt for os, at du har adgang til og ejerskab af dine data — for evigt.

Vælger du på et tidspunkt, at stoppe med at bruge Structure, så kan du til enhver tid få udleveret dine data.

Data driftes i et dansk ISO27001-certificeret datacenter.

Få fuld kontrol og overblik over din virksomhed.
Med ét system.